Prima   -  Noutăți - A doua masă rotundă privind actualizarea Strategiei socio-economice a raionului Rîșcani, capitolul „Aprovizionarea cu apă și canalizare”

A doua masă rotundă privind actualizarea Strategiei socio-economice a raionului Rîșcani, capitolul „Aprovizionarea cu apă și canalizare”

23.08.2011   4669 accesări  

Administrația Raionului Rîșcani în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), a inițiat procedura de actualizare a Strategiei socio-economice a raionului Rîșcani, capitolul „Aprovizionarea cu apă și canalizare”. O parte integrantă a acestei activăți este dialogul dintre factorii interesați privind necesitățile în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare, care va rezulta în prioritizarea necesităților locale.

Consiliul Raional Rîșcani, în parteneriat cu ADR Nord, organizează a doua masă rotundă în cadrul activității de Actualizare a Strategiei socio-economice a raionului Rîșcani, capitolul „Aprovizionarea cu apă și canalizare”, în cadrul căreia vor continua lucrările de actualizare a SDSE, capitolul „Aprovizionarea cu apă și canalizare”, unde participanții vor identifica prioritățile și criteriile locale în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare a raionului Rîșcani. Întrunirea va avea loc miercuri, 24 august, ora 09:00, la Rîșcani.

La ședință vor participa reprezentanți ai Consiliului raional Rîșcani, primari, reprenzentanți ai sectorului privat și ai societățiii civile din raion, experți tehnici din Moldova și străinătate.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, implementat de GIZ. Aceasta este a doua masă rotundă din cele trei preconizate în cadrul activității de actualizare a Strategiei socio-economice a raionului Rîșcani, capitolul „Aprovizionarea cu apă și canalizare”. Următoarea masă rotundă va avea loc în data de 23 semtembrie.

Scopul procesului de actualizare a Strategiei socio-economice a raionului Rîșcani, capitolul „Aprovizionarea cu apă și canalizare”, este de a asigura o planificare strategică și transparentă a investițiilor și atragerea noilor surse de finanțare, ducînd la îmbunătățirea situației în domeniu.