Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Anunțuri - ANUNȚ privind selectarea prestatorului de servicii pentru desfășurarea a 5 ateliere de lucru și elaborarea broșurii despre procesul de realizare a studiilor de fezabilitate

ANUNȚ privind selectarea prestatorului de servicii pentru desfășurarea a 5 ateliere de lucru și elaborarea broșurii despre procesul de realizare a studiilor de fezabilitate

12.08.2011   1218 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord angajează un prestator de servicii care să elaboreze și să pună în aplicare un program privind familiarizarea principalilor actori regionali cu procesul de elaborare a studiilor de fezabilitate.

Acest program de informare va fi efectuat în cadrul proiectul „Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională în Republica Moldova”, finanțat din sursele Republicii Cehe. AICI puteți vizualiza/descărca fișierul în format „.PDF" cu termenii de referință pentru acest contract.

În cazul în care organizația dumneavoastră este interesată și motivată să aplice pentru această misiune, sunteți invitați să participați la procedura de selecție, prezentînd următoarele documente:

Ø  Oferta tehnică trebuie să demonstreze experiența consultantului (companiei) în domeniul solicitat și trebuie să includă:

  • Profilul companiei;
  • CV”urile personalului ce urmează să implementeze proiectul;
  • Metodologia de implementare.
  • Planul de acțiune

Ø  Oferta financiară trebuie să detalieze principalele elemente de cost (personal, transport etc.). Costurile vor fi prezentate cu și fără TVA.

Se vor accepta doar ofertele complete, compuse din oferta tehnică și oferta financiară. Ofertele se depun la sediul ADR Nord - Bălți, piața V. Alecsandri 8A, et. II bir. 201. Oferta tehnică și oferta financiară vor fi depuse separat, in plicuri sigilate, pe care va fi indicat "Pentru selectarea prestatorului de servicii pentru desfășurarea a 5 ateliere de lucru și elaborarea broșurii despre procesul de realizare a studiilor de fezabilitate".

Ofertele vor fi prezentate în limba română.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 8 septembrie 2011, ora 16.

Ofertele se depun la sediul ADR Nord - Bălți, piața V. Alecsandri 8/A, et. II bir. 201

Detalii suplimentare pot fi solicitate de la dl Constantin BÂNDIU, Șef Secție Management Proiecte,

Telefon 0 231 2 56 46, e-mail: constantbandiu@gmail.com

Ion BODRUG, director ADR Nord