Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Anunțuri - ADR Nord și Ambasada Republicii Cehe în R. Moldova lansează un proiet

ADR Nord și Ambasada Republicii Cehe în R. Moldova lansează un proiet

25.07.2012   2299 accesări   2 Comentarii

BĂLȚI, 26 iulie 2012. Agenția de Dezvoltare Regională Nord și Ambasada Republicii Cehe în Republica Moldova vor lansa proiectul de dezvoltare regională „Analiza cost-beneficiu - instrument necesar pentru implementarea proiectelor investiționale de anvergură”. Lansarea proiectului va avea loc în sala de ședințe a ADR Nord, cu începere de la ora 10.00 (Piața Vasile Alecsandri 8A, etaj 2).

Acest proiect din Regiunea de Dezvoltare Nord este aprobat spre finanțare din sursele Ambasadei Republicii Cehe în R. Moldova.

Menționăm că la evenimentul de lansare a proiectului va participa Excelența Sa Jaromír KVAPIL, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Cehe la Chișinău. După lansarea proiectului, Ambasadorul urmează să efectueze o vizită oficială în raioanele Drochia și Dondușeni.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la telefonul (231) 25646, sau prin e-mail: smp.adrnord@gmail.com.

Concurs pentru mass-media!

ADR Nord a lansat, în cadrul campaniei de informare „Cunoaște Regiunea de Dezvoltare Nord!”, un concurs pentru instituțiile mass-media (republicane și locale) pentru cea mai activă promovare a activităților ADR Nord. Precizăm că, în rezultatul concursului, 3 jurnaliști vor fi premiați cu tehnică electronică în valoare totală de 6000 de lei. Detalii despre concurs se găsesc AICI.