Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Anunțuri - Forul oamenilor de afaceri moldo-italian | 10-12 octombrie 2012

Forul oamenilor de afaceri moldo-italian | 10-12 octombrie 2012

16.08.2012   1889 accesări  

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) aduce la cunoștință mediului de afaceri din Republica Moldova că în perioada 10-12 octombrie 2012 va avea loc vizita Dlui Valeriu LAZĂR, Viceprim-ministru, ministrul Economiei al RM în Milano, Republica Italiană, cu ocazia celei de-a 2-a ediții a Reuniunii Internaționale a Participanților la EXPO Milano 2015. Activitatea va fi organizată în comun cu Ministerul Economiei al Repubicii Moldova, Ambasada Republicii Moldova în Italia și Ambasada Italiei în Republica Moldova, Confindustria Moldova și Camera de Comerț Moldo-Italiană.

Programul vizitei prevede întrevederi cu oficiali de rang înalt ai Guvernului italian, reprezentanți ai regiunii Lombardia și provinciei Milano. De asemenea, vor avea loc discuții cu membrii sectorului asociativ, reprezentînd businessul din regiune, precum ar fi: Confindustria, Confanpi (Confederația italiană a întreprinderilor mici și mijlocii, asociației de întreprinderi industriale și de servicii), Unioncamera Lombardia (asociația a 12 Camere de Comerț din regiunea Lombardia). În contextul vizitei, în data de 11 octombrie, se propune organizarea unui for al oamenilor de afaceri moldo-italian. Participanții din partea italiană din cadrul forului bilateral vor reprezenta următoarele sectoare:

  • Agricultura (accentul se va pune pe agricultura ecologică);
  • Eficiența energetică;
  • Industria de mașini și echipamente;
  • Industria ușoară.

În acest context, MIEPO invită reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova ce își desfășoară activitatea în domeniile enunțate și care sînt interesați în dezvoltarea afacerilor cu reprezentanți din businessului italian, să participe la lucrările forului oamenilor de afaceri moldo-italian, constituind grupul de agenți economici din Republica Moldova, care îl va însoți pe Dl Viceprim-ministru în vizita la Milano în perioada menționată. Doritorii să participe la evenimentul menționat sînt rugați să completeze ACEST FORMULAR (.doc) și să-l transmită la adresele de e-mail: natalia.haidarli@miepo.mdnatalia.haidarli@yahoo.comoffice@miepo.md sau prin fax: 224310.

Termenul-limită pentru înregistrare - 03.09.2012.

Pentru informații adiționale, contactați-ne la tel. 24 36 83, e-mail: office@miepo.md. Persoană de contact - Natalia Haidarlî