Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Anunțuri - AUDIERI PUBLICE pe marginea proiectului Strategiei de Dezvoltare Regională Nord revizuit (.pdf)

AUDIERI PUBLICE pe marginea proiectului Strategiei de Dezvoltare Regională Nord revizuit (.pdf)

05.09.2012   2250 accesări   2 Comentarii

DESCĂRCAȚI proiectul Strategiei de Dezvoltare Regională Nord (.pdf)

Agenția de Dezvoltare Regională Nord organizează AUDIERI PUBLICE pe marginea proiectului Strategiei de Dezvoltare Regională Nord revizuit. Evenimentul va avea loc în data de 14 septembrie 2012, ora 10.00, în incinta Restaurantului „Basarabia”, str. Sadoveanu 1, municipiul Bălți.

Scopul Strategiei de Dezvoltare Regională Nord este facilitarea și stimularea dezvoltării spațiale, economice și sociale integrate la nivel regional  și contribuirea la atingerea obiectivelor regionale de dezvoltare durabilă.

Opiniile Dvs. vizavi de Strategia revizuită pot fi expediate, pînă în data de 12 septrembrie 2012, la următoarea adresă de e-mail: spsp.adrnord@gmail.com.


Strategia de Dezvoltare Regională Nord (SDR Nord) a fost elaborată de Agenția de Dezvoltare Regională Nord, cu sprijinul Proiectului „Moldova: Cooperare în Dezvoltarea Regională". Proiectul a fost finanțat de Departamentul Marii Britanii pentru Dezvoltare Internațională (DFID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) și implementat de Oxford Policy Management (Marea Britanie). Din consorțiu fac parte Institutul de Politici Publice (Republica Moldova) și Universitatea Birmingham (Marea Britanie). SDR Nord a fost revizuită de ADR Nord în anul 2012 cu suportul experților letoni din cadrul Ministerului Protecției Mediului și Dezvoltării Regionale din Republica Letonia.

Pentru întrebări și informații sumplimentare, contactați specialiștii din Secția planificare strategică și programare la tel. (231) 2-56-46.