Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Anunțuri - Proiectul comun al ONU privind consolidarea sistemului statistic naţional angajează consultanți

Proiectul comun al ONU privind consolidarea sistemului statistic naţional angajează consultanți

11.03.2014   1885 accesări  

Proiectul comun al ONU privind consolidarea sistemului statistic naţional urmează să angajeze o echipa din trei consultanţi, cu experienţă relevantă, care vor elabora opţiunile fezabile pentru cea mai potrivită organizare a ţării, luând în considerare regulamentul NUTS şi cele mai bune practici ale UE, precum şi specificul naţional.

Anunțul despre pozițiile de consultanți a fost făcut public pe site-ul PNUD și poate fi accesat pe http://www.undp.md/jobs/jobdetails/483/.

Pentru desfășurarea activității urmeaza a fi angajați:

  • Un expert internațional, specialist în politicile regionale ale UE, cu experiență de elaborare / implementare de clasificatoare ale UE;
  • Un consultant național, expert în cadrul de politici naționale, în particular în domeniul dezvoltării regionale;
  • Un consultant național, expert în statistică, cu experiență de elaborare / implementare de clasificatoare naționale și familiarizat cu standardele UE în statistică.

Condițiile de depunere a dosarelor, criteriile de evaluare și sarcinile de efectuat sunt descrise în Termenii de referință. A se vedea atașamentele de mai jos:

Persoană de contact: Aurelia Spataru; e-mail: aurelia.spataru@undp.org