Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - Invitație pentru mass-media | Conferință de presă & masă rotundă: „ADR Nord la 3 ani de activitate. Parteneriate, rezultate și perspective”

Invitație pentru mass-media | Conferință de presă & masă rotundă: „ADR Nord la 3 ani de activitate. Parteneriate, rezultate și perspective”

24.12.2012   2265 accesări   ADR Nord

Un pas mic pentru Agenția de Dezvoltare Regională Nord, un salt uriaș pentru Regiunea de Dezvoltare Nord!

Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) și Regiunea de Dezvoltare Nord (RDN) au 3 ani de dezvoltare regională: un an de îndelungate pregătiri și încă 2 ani de multiple activități, toate menite să contribuie la creșterea condițiilor de trai pentru cetățenii din nordul Republicii Moldova.

Stimați jurnaliști,

În contextul aniversării a 3 ani de activitate, ADR Nord Vă invită să participați la o conferință de presă care va avea loc miercuri, 26 decembrie 2012, ora 13.00, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională Nord (mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri 8A, etaj 2, sala de ședințe). Agenda se găsește AICI.

După conferința de presă, va avea loc masa rotundă cu genericul „ADR Nord la 3 ani de activitate. Parteneriate, realizări și perspective”, care va avea loc începând cu ora 14.00, în incinta Restaurantului „Beriozca”, mun. Bălți, str. Moscovei 4 (Parcul Andrieș). Agenda se găsește AICI.

În cadrul mesei rotunde vor fi prezentate realizările de succes pe care ADR Nord le-a obținut în perioada 2009-2012. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment va fi prezentată broșura „Analiza Cost-Beneficiu - instrument necesar pentru implementarea proiectelor de anvergură”, care a fost distribuită Administrațiilor Publice Locale din cele 3 regiuni de dezvoltare.

În scopul promovării proiectelor de dezvoltare regională și a atragerii investițiilor, ADR Nord a inițiat rubrica „Târgul proiectelor” pe site-ul www.adrnord.md, prezentarea căreia va fi realizată cu acest prilej.

Cu ocazia evenimentului de aniversare a celor 3 ani de la fondarea ADR Nord, jurnaliștii care au relatat sistematic despre activitățile ADR Nord în mass-media vor fi premiați. Premierea jurnaliștilor se va face în contextul unui concurs pentru instituțiile mass-media, anunțat de ADR Nord pentru perioada 5 iulie - 15 decembrie 2012, în cadrul campaniei de informare cu genericul „Cunoaște Regiunea de Dezvoltare Nord”.

Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. la conferința de presă și la masa rotundă până în data de 26.12.2011, ora 10.00, la tel./fax: (231) 61980, mobil: 078823103 sau e-mail: comunicare@adrnord.md.