Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - INVITAȚIE la atelierul de lucru pe tema proiectului de creare a website-ului Regiunii de Dezvoltare Nord

INVITAȚIE la atelierul de lucru pe tema proiectului de creare a website-ului Regiunii de Dezvoltare Nord

07.06.2013   1797 accesări  

Primul atelier de lucru din cadrul proiectului „Facilitarea promovării potențialului Regiunii de Dezvoltare Nord” va avea loc marți, 11 iunie 2013, începând cu ora 10.00, în sala de conferințe de la etajul 3 a Hotelului Bălți (str. Mihail Sadoveanu 1). În acest sens, 12 reprezentanți APL și 12 reprezentanți ONG din cele 11 raioane ale Regiunii de Dezvoltare Nord și municipiul Bălți au fost invitați să participe la eveniment.

Proiectul, implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în parteneriat cu Centrul CONTACT-Bălți și Alianța Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova (ACCAII), a obținut finanțare în valoare de 43 340 de lei, prin intermediul Programului Granturilor Mici al Corpului Păcii SUA în Moldova. Implementarea proiectului va dura până spre mijlocul lunii noiembrie 2013. Rezultatul final va fi un website regional în 3 limbi (română, engleză și rusă), prin intermediul căruia vom promova, cu aportul APL și ONG din regiune, potențialul economic, cultural și turistic al Regiunii de Dezvoltare Nord.

Prin atelierul de lucru urmărim să elaborăm conceptul viitorului website al Regiunii de Dezvoltare Nord. Astfel, așteptăm ca, în rezultatul acestei activități, 12 reprezentanți APL și 12 reprezentanți ONG din regiune să posede abilități de organizare și planificare pentru dezvoltarea website-ului.

Ulterior, reieșind din concluziile din cadrul prezentului atelier de lucru, SC „Prosenix-Con” SRL, compania IT selectată, va lucra, în perioada lunilor iunie-august a.c., la crearea propriu-zisă a website-ului. În acest răstimp, ADR Nord va oferi (sau, dacă va fi cazul, va solicita) suport continuu partenerilor implicați în proiect, care, în perioada lunilor de vară, urmează să completeze un tabel în care vor fi prezentate cele mai importante informații despre fiece raion / municipiu în parte. Tabelul urmează să fie întocmit după ce atelierul de lucru va avea loc și, spre sfârșitul lunii iunie, expediat tuturor partenerilor implicați în proiect.