Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - În atenția jurnaliștilor din Regiunea de Dezvoltare Nord

În atenția jurnaliștilor din Regiunea de Dezvoltare Nord

30.10.2013   1481 accesări  

Asociația Presei Independente (API) organizează un „club de presă” pe tema dezvoltării regionale. Evenimentul va avea loc luni, 4 noiembrie 2013, în municipiul Bălți (restaurantul „Nistru”, str. Independenței 52), începând cu ora 13.00.

API îi invită la „clubul de presă” pe jurnaliștii tuturor instituțiilor mass-media locale și regionale din raioanele de nord ale Republicii Moldova (Briceni, Ocnița, Edineț, Dondușeni, Râșcani, Drochia, Soroca, Glodeni, Florești, Fălești, Sângerei, Bălți), conducătorii Agenției de Dezvoltare Regională Nord, managerii unor proiecte de dezvoltare regională, lideri ai organizațiilor neguvernamentale care se ocupă de aspecte ce au tangență cu dezvoltarea regională. Discuțiile se vor axa pe diferite aspecte ale dezvoltării regionale ca prioritate-cheie la nivel național.

La „clubul de presă” vor participa:

  • Ion Bodrug, directorul ADR Nord;
  • Sergiu Culibaba, managerul proiectelor „Conectarea Zonei Economice Libere „Bălți” la utilitățile municipale: apă, canalizare, electricitate, drumuri de acces” și „Susținerea dezvoltării sectorului privat și procesului de atragere a investițiilor în Regiunea de Dezvoltare Nord prin construcția rețelelor de apă și canalizare pentru subzona nr. 3 a Zonei Economice Libere „Bălți”;
  • Vasile Patrașca, managerul proiectului „Reparația sectorului de drum local L-37 «Lipcani-Balasinești-Corjeuți-Târnova”.

„Clubul de presă” va începe la ora 13:00 și se va încheia la 16:00.

API va rambursa cheltuielile de transport ale participanților care vor veni la Bălți din alte localități. 

Jurnaliștii care doresc să participe la „clubul de presă” vor informa API la telefonul:
(022) 220995 sau printr-un e-mail: stela.roman@api.md

Persoană de contact: Stela Roman

Evenimentul are lor cu sprijinul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, din sursele oferite de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ). Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.