Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - În atenția jurnaliștilor! Lansarea broșurii „Managementul proiectelor. Monitorizarea și evaluarea proiectelor” și a site-ului informațional inforegio.md

În atenția jurnaliștilor! Lansarea broșurii „Managementul proiectelor. Monitorizarea și evaluarea proiectelor” și a site-ului informațional inforegio.md

12.11.2013   1231 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) invită jurnaliștii să participe la evenimentul de lansare a broșurii „Managementul proiectelor. Monitorizarea și evaluarea proiectelor” și a site-ului informațional al Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN) www.inforegio.md.

Evenimentul de lansare a broșurii și a site-ului va avea loc vineri, 15 noiembrie, începând cu ora 10.30, în incinta ADR Nord (municipiul Bălți, Piața Vasile Alecsandri 8, etaj 2).

Broșura și site-ul informațional au fost realizate în cadrul proiectului „Consolidarea capacitaților actorilor regionali privind managementul eficient al proiectelor regionale”, finanțat, prin intermediul Ambasadei Republicii Cehe în Chișinău, din sursele Republicii Cehe. Valoarea proiectului este de 154 de mii de lei.