Prima   -  Informații utile   -  Invitații - Prima ședință din acest an a CRD Nord va avea loc vineri, 3 aprilie, la Bălți

Prima ședință din acest an a CRD Nord va avea loc vineri, 3 aprilie, la Bălți

31.03.2015   519 Accesări  

BĂLȚI, 3 aprilie 2015, ora 10.00, restaurantul „President” (str. Nicolae Iorga, 11) // Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) și Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) organizează prima ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord).

ADR Nord îi invită la eveniment pe jurnaliștii din mass-media locală și regională.

La ședință vor participa viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ion Stratulat, membrii CRD Nord, specialiști de la ADR Nord, precum și reprezentanți ai presei.

Prezidată de către vicepreședintele CRD Nord, Valeriu Țarigradschi, ședința se va axa pe următoarele subiecte:

  • Cu privire la aprobarea Programului regional sectorial în domeniul infrastructurii Drumurilor regionale și locale pentru Regiunea de Dezvoltare Nord (RDN). Prezentarea metodologiei de identificare a conceptelor de proiecte posibile.
  • Cu privire la progresul înregistrat în procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Regională Nord  2016-2020. Prezentarea profilului socio-economic al RDN.
  • Cu privire la aprobarea Planului de activitate al CRD Nord pentru anul 2015.

Prima ședință a noii componențe a CRD Nord a avut loc în data de 13 septembrie 2011, la Bălți. Ultima ședință a CRD Nord a avut loc în data de 23 decembrie 2014, la Glodeni.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel. (231) 6-19-80; e-mail: adrnord@gmail.com.

Despre CRD Nord

CRD Nord este o structură regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN), în componența căreia intră municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei și Soroca. CRD Nord are 48 de membri, fiind alcătuit din președinții raioanelor componente, primarul municipiului Bălți și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al RDN. Membrii CRD Nord își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. Mai multe detalii despre CRD Nord se găsesc AICI.

Componența CRD Nord

Arrow Prev

      

        

Arrow Next