Prima   -  Oportunități de finanțare - Seminar de indentificare a partenerilor pentru proiecte moldo–poloneze!

Seminar de indentificare a partenerilor pentru proiecte moldo–poloneze!

27.01.2014   1881 accesări   CIAL

Centrul de Informare pentru Autoritățile Locale invită autoritățile locale și ONG-urile din Republica Moldova să participe în cadrul Seminarului de identificare a partenerilor pentru proiecte moldo-poloneze, ce va avea loc în perioada 17 - 19 februarie 2014, în municipiul Chișinău, Republica Moldova.

Obiectivul principal al seminarului este de a crea noi parteneriate între organizațiile din Polonia și Moldova, ce vor participa în comun în cadrul concursurilor de granturi poloneze (de ex. programele: Sprijinul Polonez pentru Dezvoltare, Suport pentru Democrație, RITA - Regiunea în Tranziție etc.).

Seminarul va cuprinde activități precum:

  • Prezentarea inițiativelor poloneze în Moldova;
  • Lucru în echipă (a câte 2-3 participanți din Moldova și Polonia) în inițierea ideilor de proiect bazate pe posibilitățile actuale ale concursurilor de granturi;
  • Instruire despre ce este un parteneriat de succes;
  • Prezentarea ideilor de proiect ale echipelor;
  • Vizita delegației poloneze în cadrul organizațiilor selectate din Moldova.

Pentru a participa în cadrul seminarului vă rugăm să ne expediați formularul completat până la 7 februarie 2014 pe următoarea adresă de e-mail: iulian.ungureanu@centruinfo.org sau la numărul de fax: (268) 22692.

FORMULARUL DE PARTICIPARE POATE FI DESCĂRCAT AICI!

ATENȚIE! Doar organizațiile ce au trecut în lista scurtă vor fi acceptate pentru participare. Selectarea se va baza pe corespondența profilului de activitate ale aplicanților din Polonia și Moldova, cu scopul de a mări probabilitatea formării unui nou parteneriat de succes.

Pentru participanții selectați din regiunile mai îndepărtate vor fi oferite locuri de cazare.