Prima   -  Oportunități de finanțare - Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din România anunță deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare pentru anul 2020

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din România anunță deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare pentru anul 2020

10.04.2020   444 Accesări   DRRM

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din România anunță deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare pentru anul 2020.

Pot fi finanțate din bugetul DRRM proiectele destinate sprijinirii activității cetățenilor din Republica Moldova, desfășurate în acest an, în limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurențe, eficienței utilizării fondurilor publice, transparenței și a tratamentului egal. Sesiunea de depunere este deschisă până la data 10 noiembrie 2020.

Asociațiile, fundațiile, organizațiile, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România și din afara frontierelor țării, pot trimite cererile de finanțare prin e-mail, la adresa programe@drrm.gov.ro.

Cererile de finanțare trebuie să respecte condițiile menționate în Ghidul de finanțare și în Documentarul DRRM 2020 (Click), publicate pe pagina de internet a DRRM (www.drrm.gov.ro).

Cererile trimise după termenul limită, 10 noiembrie 2020, nu sunt eligibile.

Lista proiectelor selectate respectiv, a beneficiarilor finanțărilor nerambursabile, va fi publicată pe site-ul DRRM, www.drrm.gov.ro, periodic, pe măsură ce dosarele de finanțare vor fi analizate.

Pentru informații suplimentare sau nelămuriri cu privire la sesiunea de finanțare, puteți contacta DRRM la adresa de e-mail programe@drrm.gov.ro.

Arrow Prev

     

  

Arrow Next