Prima   -  Oportunități de finanțare - Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene și al Suediei, anunță Concursul repetat de granturi pentru crearea sau dezvoltarea întreprinderilor sociale

Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene și al Suediei, anunță Concursul repetat de granturi pentru crearea sau dezvoltarea întreprinderilor sociale

02.03.2023   2391 accesări  

Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene și al Suediei, anunță concurs repetat de granturi pentru crearea sau dezvoltarea întreprinderilor sociale, în cadrul proiectului „Valorificăm potențialul societății civile pentru promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului social în Republica Moldova”.

Programul de granturi are drept scop susținerea organizațiilor societății civile în vederea creării și/sau dezvoltării afacerilor sociale care prin activități specifice de antreprenoriat social își propun să soluționeze o problemă socială, să creeze noi locuri de muncă și oportunități de integrare socială și profesională a persoanelor din grupuri defavorizate, fapt care va contribui ulterior la bunăstarea cetățenilor și a comunităților.

Suma totală disponibilă pentru acest concurs de granturi este de 375.000 EUR. Suma maximă oferită per proiect nu va depăși 37.500 EUR. Perioada de implementare a proiectelor, finanțate în cadrul acestui concurs de granturi, nu va depăși 18 luni.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor pentru finanțare: 20 Martie 2023.

Detalii suplimentare: http://bit.ly/3EPHMeU

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase