Prima   -  Oportunități de finanțare - A fost extins termenul de depunere a dosarelor în cadrul Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană – ediția 2023-2024

A fost extins termenul de depunere a dosarelor în cadrul Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană – ediția 2023-2024

21.04.2023   5755 accesări   solidarityfund.md

Solidarity Fund PL în Moldova a anunțat că data de 15 mai 2023, ora 09:00, este noul termen pentru depunerea dosarelor de finanțare în cadrul Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană (FSDU).

În cadrul FSDU (ediția 2023-2024) sunt eligibile spre cofinanțare proiecte pe toate măsurile de intervenție anunțate în cadrul Concursului pentru identificarea, evaluarea și aprobarea proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor, propuse spre finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), ediția noiembrie 2022.

Cofinanțarea proiectelor din FSDU este prevăzută pentru trei componente: economică, social-civică, precum și pentru intervențiile de infrastructură de scară mică ale proiectului de bază, selectat spre finanțare în cadrul FNDRL. Astfel, toate activitățile cofinanțate de SFPL în Moldova din sursele Polish aid vor fi complementare și vor aduce valoare adăugată proiectului finanțat din sursele FNDRL. 

Pentru a face cunoștință cu termenii și condițiile de eligibilitate pentru finanțare, accesați Termenii de Referință ai FSDU.  

Dosarul de aplicare la FSDU va conține următoarele acte: Formularul de aplicare și Bugetul.  

Întrebările de clarificare privind aplicarea și participarea la FSDU pot fi expediate la adresa de e-mail ana.harabari@solidarityfund.md, cu maxim două zile până la expirarea termenului de aplicare.

Obiectivul general al FSDU este de a contribui la dezvoltarea integrată a orașelor din Republica Moldova prin agregarea surselor de finanțare naționale și externe.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase