print
Vizită de monitorizare la proiectul de aprovizionare cu servicii de apă și canalizare a locuitorilor satului Duruitoarea Veche
28.03.2013
2210 Accesări

Costești, 28 martie 2013. Consultanții Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), precum și reprezentantul local al „Apele Moldovei” au efectuat o vizită de monitorizare la Costești. Aceștia au vizitat sediul în curs de renovare al Î.M. „Apă-Canal Costești”. De asemenea au fost purtate discuții cu administrația raională referitoare la oportunitățile de finanțare. Astfel, participanții au mers la stația de epurare și la lacul de acumulare Costești-Stânca.

Vizita la Costești a avut loc în contextul proiectului-pilot „Aprovizionarea cu servicii de apă și canalizare a locuitorilor satului Duruitoarea Veche, comuna Costești, raionul Râșcani”, implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în parteneriat și cu sprijinul financiar din partea GIZ. Pe lângă măsuri de optimizare a infrastructurii, proiectul-pilot contribuie și la optimizarea capacităților operaționale ale prestatorului de serviciu, Î.M.  „Apă-Canal Costești”.

Copyright © 2022 Agenția de Dezvoltare Regională Nord