print
A fost semnat contractul de achiziționare a serviciilor de elaborare a documentației tehnice de execuție pentru proiectul de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă și sanitație în municipiul Edineț
26.10.2018
876 accesări

ADR Nord, Primăria municipiului Edineț și asocierea dintre SC „Apcan Proiect” SRL și SC „Allplan Proiect” SRL, condusă de către liderul de asociere SC „Apcan Proiect” SRL au semnat vineri, 26 octombrie, contractul de achiziționare a serviciilor de elaborare a documentației tehnice de execuție pentru proiectul de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă și sanitație în municipiul Edineț.

Anterior, grupul de lucru pentru achiziții din cadrul ADR Nord a decis să atribuie contractul de achiziționare a serviciilor de elaborare a documentației tehnice de execuție pentru proiectul „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și sanitație în municipiul Edineț” asocierii dintre SC „Apcan Proiect” SRL și SC „Allplan Proiect” SRL, condusă de către liderul de asociere SC „Apcan Proiect” SRL.

Conform proiectului, rețelele de alimentare cu apă din municipiul Edineț vor fi extinse cu 4,5 km, iar 22,9 km de rețele vor fi reabilitate. La sistemul de alimentare cu apă urmează să fie conectați peste 3.300 de locuitori ai municipiului Edineț. Valoarea estimativă a proiectului se cifrează la 2,85 milioane de euro, oferiți de Uniunea Europeană, și 774 mii de euro - contribuția beneficiarilor.

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord