print
Proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, va fi lansat mâine în Regiunea de Dezvoltare Nord
11.03.2019
9671 accesări

Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) lansează în Regiunea de Dezvoltare Nord proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană (UE).

Evenimentul public va avea loc marți, 12 martie, între orele 10.30 și 12.30, în incinta hotelului „VisPas” (Sala Trendy) din municipiul Bălți (str. Ștefan cel Mare 1A).

În cadrul evenimentului va fi organizată o sesiune de informare pentru potențialii solicitanți pentru implementarea Programului de Granturi Locale.

Proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” are drept obiectiv sporirea participării constructive a cetățenilor la procesele decizionale locale, regionale și naționale. Proiectul acoperă cele patru regiuni de dezvoltare ale Republicii Moldova: Nord, Centru, Sud și UTA Găgăuzia. Bugetul total al proiectului este de 4,9 milioane Euro oferite de UE: dintre care 3,75 milioane Euro vor fi oferite în formă de granturi pentru organizații ale societății civile. Regiunii de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova vor fi alocate aproximativ 1 milion de euro. Perioada de implementare a proiectului este prevăzută până la sfârșitul anului 2021.

Contacte: Victor Gotișan, Consultant național în comunicare; tel.: (+373) 22 227 292; e-mail: victor.gotisan@giz.de

Proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord