print
Atelier de lucru privind implementarea SNDR/SDR în perioada 2016-2020
20.05.2019
450 Accesări MSPL,

În perioada 17-18 mai 2019, la Bălți, a fost organizat un atelier de lucru care a avut drept scop evaluarea implementării Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională (SNDR) și a Strategiilor de Dezvoltare Regionale (SDR) în perioada 2016-2020. La atelier au participat reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Regionale (MADRM), celor patru Agenții de Dezvoltare Regională și consultanții Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Totodată, obiectivul acestei activități a fost îmbunătățirea capacităților MADRM și ADR în ceea ce privește raportarea bazată pe rezultat (RBM) în procesul de implementare a SNDR/SDR pentru perioada 2016-2020. 

Pe parcursul celor două zile de lucru s-a discutat, de asemenea, despre revizuirea progreselor în atingerea obiectivelor generale și specifice, aspectele-cheie privind cooperarea cu partenerii de dezvoltare; s-au prezentat, de asemenea, rezultatele referitor la vizitele de lucru la ADR efectuate de către reprezentanții Proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”/GIZ; și s-a analizat raportul privind implementarea SNDR/SDR 2016-2020. 

Activitatea a fost desfășurată cu suportul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). 

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elvețiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Copyright © 2020 Agenția de Dezvoltare Regională Nord