print
Expo-târgul universal tradițional de iarnă, prilej de sărbătoare la Bălţi
09.12.2020
1134 accesări

La Bălţi a fost inaugurat astăzi expo-târgul universal tradiţional de iarnă „Daruri de Crăciun”, ediţia a XVI-a, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți.

Scopul expo-târgului este de a promova producătorii autohtoni, precum și de a contribui la sporirea calității și competitivităţii produselor, mărfurilor, la stabilirea noilor contracte de afaceri. Pe lângă avantajul de a consolida poziţiile pe piaţă, companiile participante au posibilitatea de a testa produsele şi serviciile noi la capitolul cerere pentru a îmbunătăți sortimentul.

Cu mesaje de salut către cei prezenţi la inaugurarea expo-târgului - agenți economici, reprezentanţii DGFE ai Primăriei Bălți și Secției economie a Consiliului raional Sângerei, societății civile și mass-media, s-au adresat Galina Codița, directorul filialei Bălţi a CCI a RM, Maria Prisacari, director ADR Nord, şi Stela Cetulean, membru al Consiliului CCI a RM, directorul SRL Lefrucom, care au menționat că expo-târgul constituie o platformă de comunicare între mediul de afaceri și consumatori, un instrument eficient pentru susţinerea şi promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii din țară, dar și un prilej oportun pentru dezvoltarea dialogului public-privat.

Pe parcursul a trei zile - 9, 10 şi 11 decembrie - Piaţa Vasile Alecsandri găzduiește evenimentul expozițional, la care participă agenţi economici din diferite localităţi ale ţării: municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele SÂngerei, Râşcani, Glodeni, Făleşti, Strășeni, Floreşti, Rezina, Ialoveni, Donduşeni, oraşele Drochia, Soroca, Călăraşi, Ceadâr-Lunga, Basarabeasca, Briceni.

În total, pe parcursul anului 2020, filiala Bălţi a CCI a RM în parteneriat cu APL din regiune a desfăşurat în orașele Bălți, Fălești și Glodeni 9 expo-târguri specializate şi universale.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord