print
Au fost semnate actele de transmitere ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor achiziționate în cadrul proiectului de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești, finanțat de UE
13.06.2022
382 accesări

ADR Nord a transmis Primăriei orașului Fălești setul de documente ce atestă costul investițional al bunurilor și serviciilor achiziționate din sursele Uniunii Europene în cadrul unui proiect de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești, implementat de Agenție în perioada 2020-2022.

Evenimentul a avut loc luni, 13 iunie 2022, în incinta ADR Nord. Actele au fost semnate de către directorul ADR Nord, Maria Prisacari, și primarul orașului Fălești, Alexandr Severin.

Valoarea totală a proiectului constituie 35,88 mln lei, dintre care 32,57 mln lei  acordați de UE, și 3,31 mln lei  contribuție locală.

Circa 16.500 de locuitori ai orașului Fălești beneficiază de servicii modernizate de alimentare cu apă potabilă.

Măsura investițională și „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești” a fost finanțată de Uniunea Europeană și implementată de ADR Nord și proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL). Proiectul MSPL este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord