print
Ședința ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord | 17.08.2012
13.08.2012
1639 accesări

17 AUGUST 2012, ORA 09.30, SALA DE ȘEDINȚE („REGISTRU”), STR. VASILE ALECSANDRI, 8A, MUN. BĂLȚI | Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) și Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) organizează ședința ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord).

La ședința CRD Nord vor participa ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Marcel RĂDUCAN; membrii CRD Nord; specialiști de la ADR Nord.

Sînt invitați reprezentanții mass-media locale și naționale.

Åžedința va fi prezidată de vicepreședintele CRD Nord, Valeriu ȚARIGRADSCHI, și va avea incluse în ordinea de zi următoarele subiecte:

1Analiza raportului de activitate al ADR Nord pentru semestrul 1 din 2012;

2Audierea Raportului privind implementarea proiectelor cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și GIZ pentru perioada ianuarie - iulie 2012;

3. Raportul de evaluare a cererilor de finanțare la proiectele depuse în cadrul celui de-al 2-lea Apel de Propuneri de Proiecte și stabilirea listei proiectelor pentru includerea în Planul Operațional Regional 2013-2015.

4. Dezbateri și discuții pe marginea raportului de evaluare al cererilor de finanțare. Aprobarea listei pentru Planul Operațional Regional 2013-2015;

5. Cu privire la modificările în Planul Operațional Regional Nord 2010-2012;

6. Prezentarea proiectului Strategiei de Dezvoltare Regională Nord revizuit și conceptului Planului Operațional Regional.

Prima ședință a noii componențe a CRD Nord a avut loc în data de 13 septembrie 2011. Ultima ședință a avut loc în data de 18 mai 2012.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel. (231) 6-19-80; e-mail: adrnord@gmail.com.

CRD Nord este structura regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN), formate din municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Rîșcani, Sîngerei și Soroca. Consiliul Regional are 48 de membri, fiind alcătuit din președinții raioanelor componente, primarul municipiului Bălți și cîte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al RDN. Membrii Consiliului Regional își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. Pentru mai multe detalii despre CRD Nord, CLICK AICI.

COMPONENȚA CRD NORD (.pdf)

COMPONENȚA CRD NORD (.pdf)

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord