Prima   -  Noutăți - Sesiune de informare cu privire la completarea cererilor de finanțare în cadrul Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor

Sesiune de informare cu privire la completarea cererilor de finanțare în cadrul Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor

17.02.2023   172 accesări  

Autoritățile publice locale din mun. Bălți și din orașele Drochia, Râșcani, Soroca, Fălești, Dondușeni, Otaci și Sângerei sunt invitate să participe la sesiunea de informare cu privire la completarea cererilor de finanțare pentru notele conceptuale selectate anterior în cadrul Concursului pentru identificarea, evaluarea și aprobarea proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor, propuse spre finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.

Sesiunea de informare va avea loc în data de 27 februarie, cu începere de la ora 10:00, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională Nord, etaj 2, birou 202 (adresa noastră: Piața Vasile Alecsandri, nr. 8A).

APL din cele opt orașe urmează să depună cererile de finanțare în cadrul concursului până în data de 27 martie 2023, ora 17:00.

Persoană de contact pentru întrebări suplimentare cu referire la desfășurarea sesiunii de informare: Ala Cucu, tel. (231) 29682, e-mail: [email protected].

Agenda sesiunii de informare din 27 februarie este atașată mai jos, la rubrica „Fișiere anexate”.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase