Prima   -  Noutăți - CONCURS pentru instituțiile MASS-MEDIA: „Cunoaște Regiunea de Dezvoltare Nord!”

CONCURS pentru instituțiile MASS-MEDIA: „Cunoaște Regiunea de Dezvoltare Nord!”

04.07.2012   5358 accesări   Concursuri

Agenția de Dezvoltare Regională Nord lansează, în cadrul campaniei de informare „Cunoaște Regiunea de Dezvoltare Nord!”, un concurs pentru instituțiile mass-media (republicane și locale) pentru cea mai activă promovare a activităților ADR Nord, instituție responsabilă de implementarea politicilor de dezvoltare regională în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova.

Scopul principal al concursului este de a intensifica rolul instituțiilor media (presa scrisă, posturile de radio și TV) în informarea publicului larg despre activitățile ADR Nord, activități ce vor fi anunțate în prealabil pe site-ul www.adrnord.md.

La concurs sînt invitate să participe instituțiile mass-media locale și naționale (radio, TV, presa scrisă), care, prin activitatea pe care o desfășoară, contribuie la formarea în societate a înțelegerii că informarea din prima sursă a populației este o condiție esențială pentru dezvoltarea durabilă a societății, diseminează informații obiective și veridice despre procesul de dezvoltare regională în Republica Moldova, propagă experiențele pozitive și, poate, mai puțin pozitive în domeniul dezvoltării regionale înregistrate la nivel regional, național și internațional.

În rezultatul concursului, 3 jurnaliști vor fi premiați cu tehnică electronică în valoare de 6000 de lei: LOCUL 1 - tehnică electronică de 3000 de lei; LOCUL 2 - tehnică electronică de 2000 de lei; LOCUL 3 - tehnică electronică de 1000 de lei. Cu detalii în acest sens vom reveni.

La concurs vor fi prezentate materiale informative publicate sau difuzate în perioada 5 iulie - 15 decembrie 2012.

Materialele pentru concurs vor fi apreciate conform următoarelor criterii:

  • Periodicitatea difuzării/publicării materialelor;
  • Citarea surselor;
  • Corectitudinea reflectării temei.

Obligatoriu! Link-urile către materialele pentru concurs (sau fișiere audio/video) vor fi expediate, cu indicarea datei de apariție, la adresa: pr.adrnord@gmail.com. Vor intra în concurs doar materialele trimise la adresa de e-mail menționată.

În cazul publicațiilor care apar doar în variată print, materialele vor fi expediate prin poștă (sau prezentate personal), în original sau copie xerox, cu indicarea datei de publicare, la următoarea adresă: Agenția de Dezvoltare Regională Nord; Piața Vasile Alecsandri 8A; etaj 2; MD-3100; mun. Bălți, Republica Moldova. De asemenea, materialele apărute doar în variantă print pot fi scanate, împreună cu data publicării, și trimise la adresa de e-mail menționată mai sus.

Instituțiile de presă participante la concurs vor oferi informații de contact: instituția media, telefon, e-mail, persoană de contact.

(!) Data și locul de desfășurare a festivității de premiere vor fi anunțate suplimentar.

Pentru mai multe informații, contactați: