Prima   -  Noutăți - Au fost finalizate ultimele lucrări în cadrul unui proiect de acumulare, sortare și valorificare a deșeurilor menajere solide în 7 localități

Au fost finalizate ultimele lucrări în cadrul unui proiect de acumulare, sortare și valorificare a deșeurilor menajere solide în 7 localități

21.08.2012   4718 accesări  

BIRUINȚA, SÎNGEREI, 21 august 2012. Au fost finalizate ultimele lucrări în cadrul proiectului „Finisarea construcției poligonului pentru acumularea, sortarea și valorificarea deșeurilor menajere pentru 3 primării (7 localități): or. Biruința, Alexăndreni (s. Alexăndreni, s. Heciul Vechi, s. Grigorești, s. Tîplești, s. Țîpletești), s. Heciul Nou". Este vorba despre finisarea ultimelor 31 de platforme pentru colactarea deșeurilor menajere solide.

Cu această ocazie, în incinta Primăriei Biruința, unde a fost convocată o comisie specială, a avut loc ședința de recepție la terminarea lucrărilor de construcție a celor 31 de platforme.

Amintim că, în cadrul aceluiași proiect de dezvoltare regională, în data de 22 decembrie 2011, la Primăria Biruința a avut loc o ședință de recepție a lucrărilor privind finisarea construcției poligonului pentru acumularea, sortarea și valorificarea deșeurilor menajere. De asemenea, în data de 20 martie 2012, a avut loc ședința de recepție la terminarea lucrărilor de construcție a primelor 20 de platforme pentru colactarea deșeurilor menajere solide.

Lucrările de construcție a celor 31 de platforme au fost efectuate de S.R.L. „VALIS”: în comuna Alexăndreni (23 de platforme), orașul Biruința (3 platforme), satul Heciul Nou (5 platforme).

Proiectul din Biruința a fost lansat în data de 22 martie 2011. Solicitantul proiectului este Primăria orașului Biruința, raionul Sîngerei. Suma totală a proiectului este de 6 091 195,00 lei, din care 4 287 617,76 lei alocați de Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR).

EVOLUȚIA PROIECTULUI ÎN IMAGINI

GALERIE VIDEO