Prima   -  Achiziții publice   -  Proceduri finanțate din FNDRL - Licitație pentru lucrări de construcție montaj de extindere a rețelelor de iluminare stradală

Licitație pentru lucrări de construcție montaj de extindere a rețelelor de iluminare stradală

20.11.2012   1980 accesări  

AGENȚIA DE DEZVOLTARE NORD, cu sediul în Bălți, piața V. Alecsandri nr.8, MD-3100, Republica Moldova, telefon 0231 296 82, fax: 0231 619 80, în cadrul proiectului „Modernizarea Serviciilor publice locale în Republica Moldova” inițiat de AGENȚIA DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ), ce este implementat în colaborare cu administrațiile regionale și locale, anunță licitația publică de achiziționare a lucrărilor de constricție montaj de extindere a rețelelor de iluminare stradală în cadrul proiectul „Iluminare stradală eficientă în comuna Tătărăuca Veche”, raionul Soroca.

Denumirea lucrărilor și locul execuției lor.

Lucrări de constricție montaj de extindere a rețelelor de iluminare stradală.

Locul de execuție: raionul Soroca, comuna Tătărăuca Veche, compusă din următoarele sate:

  • Tătărăuca Veche
  • Tătărăuca Nouă
  • Decebal
  • Slobozia Nouă
  • Niorcani
  • Tolocănești

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de lucrări și servicii.

Atribuirea contractului de lucrări se va aplica prin procedura de licitație deschisă.

Participanții la concurs

La concurs pot participa:

  • persoane juridice din Republica Moldova;
  • persoane juridice străine integral private, apatrizii în conformitate cu legislația în vigoare;
  • asociații ale persoanelor specificate.
  • Participanții pot acționa nemijlocit sau prin intermediul reprezentanților, mandatați conform legislației.

Față de ofertanți se înaintează următoarele cerințe:

- capacitate profesională de a executa asemenea lucrări;

- capacitatea tehnică de a executa asemenea lucrări;

- capacitate financiară;

- experiență în proiecte similare;

- experiență managerială în domeniu;

Participanții sunt în drept să ia act de setul de documente și, după caz, să viziteze amplasamentul expus la concurs, în condițiile prevăzute de legislație.

Condițiile de participare la concurs

În termenii stabiliți în comunicatul informativ, fiecare ofertant prezintă:

- cererea de participare la concurs, angajamentul de a îndeplini celelalte condiții enunțate în comunicatul informativ, conform caietului de sarcini eliberat de AGENȚIA DE DEZVOLTARE NORD;

- în cazul persoanelor juridice autohtone - copia certificatului înregistrării de stat, autentificat de conducătorii lor, extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;

- în cazul persoanelor juridice străine - copia certificatului de înregistrare, eliberat de organul împuternicit și autentificat în modul stabilit de legislație;

- darea de seamă financiară și bilanțul pentru anul precedent, autentificate de organul statistic teritorial și de conducătorul persoanei juridice a Republicii Moldova (persoana juridică străină prezintă aceste documente, autentificate în modul stabilit de legislație);

- certificatul privind datoriile față de bugetul public național - pentru agenții economici autohtoni.

- copiile licențelor în domeniile respective.

Documentația de concurs (caietul de sarcini) poate fi obținută gratis la sediul AGENȚIEI DE DEZVOLTARE NORD, situat în mun. Bălți, piața V. Alecsandri nr.8, MD-3100, Republica Moldova, telefon 0231 296 82, fax: 0231 619 80.

Ofertele se prezintă comisiei de selectare în limba română și/sau după caz în engleză, în plicuri sigilate, la adresa sediului AGENȚIEI DE DEZVOLTARE NORD, situat în mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri nr.8, MD-3100, Republica Moldova, telefon 0231 296 82, fax: 0231 619 80.

Data limită de depunere a ofertelor este de 30 noiembrie 2012 ora 16.00 conform anunțurilor plasate pe saiturile  Agenției de Dezvoltare Nord (ADR Nord) www.adrnord.md și AGENȚIEI DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ) www.serviciilocale.md . Nu se acceptă oferte nesigilate și/sau întârziate.

Ofertele depuse vor fi deschise în ședință publică a comisiei de selectare în incinta AGENȚIEI DE DEZVOLTARE NORD, situată în mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri nr. 8, MD-3100, Republica Moldova, telefon 0231 296 82, fax: 0231 619 80. Comisia de selectare va evalua ofertele potrivit următoarelor criterii: prețul cel mai scăzut; cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic și tehnic;  experiența de activitate în acest domeniu; asigurarea calității serviciului;  termenul de execuție.

Ofertanții vor fi informați despre rezultatele concursului în formă scrisă în termen de 3 de zile după data desfășurării ședinței de apreciere a ofertelor - a ofertei câștigătore.

Informații suplimentare se pot obține la sediul AGENȚIEI DE DEZVOLTARE NORD, situat în mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri nr.8, MD-3100, Republica Moldova, telefon 0231 296 82, fax: 0231 619 80; persoană de contact: Denis Gudumac, e-mail: denis.gudumac@adrnord.md.